In het hart van Tallinn ligt het betoverende Uisupark, oftewel de schaatsbaan. Op Harju 23 vind je deze prachtige schaatsbaan met uitzicht op de oude stad. De schaatsbaan ligt bovenop een park middenin het centrum.

Deze idyllische locatie biedt sfeervolle verlichting die de hele omgeving omhult. Vooral ’s avonds, wanneer de duisternis valt en de lichten op de baan beginnen te schitteren, wordt de sfeer magisch.

Voor degenen die niet over hun eigen schaatsen beschikken, geen zorgen. Uisupark biedt schaatsverhuur voor alle maten, zodat iedereen kan genieten van het plezier van glijden over het ijs.

De openingstijden van de schaatsbaan zijn van 10:00 tot 22:00 uur, zodat je de hele dag en avond kunt genieten van de winterse pret. Een uur schaatsen kost doordeweeks €7,50 en van vrijdag tot en met zondag €9,50.

Kortom, een bezoek aan Uisupark is een absolute must voor iedereen die de charme van de winter in Estland wil ervaren. Dus trek je schaatsen aan, laat je betoveren door de sprankelende ambiance en geniet van een onvergetelijke tijd op het ijs in Tallinn.

Ook in andere wijken zijn schaatsbanen te vinden, zoals in Nõmme, Lasnamäe en Mustamäe. Check voor meer info uisupark.ee.

Tallinn winterparadijs: schaatsen in de oude stad

Berichtnavigatie