Als je op zoek bent naar een heerlijke veganistische eetervaring in Tallinn, hoef je niet verder te zoeken dan Vegan Restoran V. Gelegen in het centrum van de stad, biedt dit gezellige restaurant smakelijke plantaardige gerechten die zelfs de vleesliefhebbers zal overhalen.

Bij Vegan Restoran V kun je genieten van een divers menu, boordevol smaakvolle opties, van kleurrijke salades tot verrukkelijke hoofdgerechten en verleidelijke vegan desserts. Zeker die laatste vind je niet veel in Tallinn.

Het restaurant voelt ontzettend knus aan, het is niet groot maar ontzettend mooi aangekleed. Een mix van historie en modern design. Iets waar de Esten trouwens erg goed in zijn.

Het was, toen de deuren in 2014 openden, het eerste volledig veganistische restaurant in Estland. Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner. Je vindt het restaurant in de oude stad aan Rataskaevu 12.

Op de foto hieronder zie je de risotto met wittewijnsaus. Voor 13 euro (prijs januari 2024) absoluut niet verkeerd! Meer info en reserveren: veganrestoran.ee

Goed, goedkoop én vegan in Tallinn

Berichtnavigatie